BOROK egyenesen a Pincékből!


Társaságunk, a BorBirtok Hungária Kft. 4. éve szereplője a magyarországi borkereskedelmi palettának: borászati nagy – és kiskereskedelem formájában.

Célkitűzésünk a kicsi családi, de kiváló minőségű borokat előállító borászatok és termékeinek megismertetése a hazai és a határon túli fogyasztókkal. 

Jelenleg hazánk csaknem valamennyi bortermelő vidékét felölelően számos borászatot képviselünk Magyarország és Csehország területén, partnereink teljes borválasztékát kínálva a fogyasztók részére.

Borkínálatunkkal – kereskedelmi partnereink mellett – 2 kiskereskedelmi üzletünkben is találkozhatnak a vásárlók:

  • Budapesten az Alkotás utca 37. sz. alatt található PINCEKULCS Borkereskedésünkben
  • Prágában, a Vencel tér szomszédságában, atraktív környezetben a Gallery Myšák üzeltközpontban.

Üzleteinkben borász partnereink teljes palettája megtalálható, rendszeresen megrendezésre kerülő tematikus bormustráinkon kóstolhatók.

Elektronikus vásárlást is lehetővé téve  WEB shop-ot is üzemeltetünk a vásárlók gyorsabb, kényelmesebb kiszolgálása érdekében.

Vevőink és kereskedelmi partnereink kiszolgálásánál fő szempont a gyorsaság, a megbízhatóság, az állandó jó minőség és a pontos tájékoztatás.

Az aktuális eseményekről, bemutatóinkról, a borász partnereinket érintő újdonságokról az érdeklődők és vásárlóink hírleveleinkből és a facebook oldalunkról értesülhetnek.

A borászatokkal fennálló kiváló kapcsolatunk miatt lehetőségünk van egyedi igényeket kielégítő borkóstoló, borvacsorák szervezésére és lebonyolítására.

Tapasztalt kollégáink segítségével szívesen szervezünk megrendelőink által megálmodott helyszínre borkóstolókat, bormustrát.

Szívesen tervezünk akár cégek, akár magán személyek részére egyedi elképzelésnek megfelelő, különleges alkalmakra (Karácsony, év végi ajándékcsomag, születésnap, stb.) összeállított borválogatást a megrendelő kívánságának megfelelően sommelier kollégáink megbízható tudásának segítségével. 

Készséggel állunk rendelkezésre rendezvények borsorának összeállítására és szállítására, legyen szó akár esküvőről, céges partyról, vagy családi eseményről.

Amennyiben cégünk szolgáltatásai, értékesítési filozófiája tetszik Önnek, ne habozzon! Lépjen velünk kapcsolatba!

  • Borászat vezetőjeként megkeresését szívesen fogadjuk, várjuk pincészetének és borainak bemutatását, illetve időpont javaslatát egy személyes találkozóra!
  • Kereskedelmi egység vezetőjeként kérje tőlünk nagykereskedelmi árlistánkat, melyet borvidékekre és borászatokra bontva küldünk meg az Ön számára az aktuális egyedi akcióinkkal!
  • Borkedvelő vásárlóként böngésszen webshopunkon bátran! Látogasson el üzleteinkbe! Biztosak vagyunk abban, hogy minden látogatónk megtalálja nálunk azt a terméket, amiben nem csalódik!

Szép napot kívánunk!

A BorBirtok Hungária Kft. csapata

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password