Pincekulcs

A PINCEKULCS

A Pincekulcs a Pátyi Történelmi Pincehegyen található, ahol 200 évvel ezelőtt kezdték az első pincéket kialakítani. Pincénk a fiatalabbak közé tartozik, de stílusjegyeivel teljesen belesimul a Pincehegy mindenkit magával ragadó egyedi hangulatába.

A Pincekulcs egy rendezvényhelyszín, egy marasztaló hely, ahol csodás környezetben minden adott a kikapcsolódáshoz, ünnepléshez. Nincs állandó nyitvatartásunk, csak alkalmi eseményekre nyitjuk ki a pincét: tematikus vacsorákat, boresteket és rendezvényeket szervezünk itt. Szakács-cukrász  házaspár vagyunk, így a csodálatos helyszín mellett a gasztronómiai élmény is garantált. Megkóstolhatjátok nálunk a budakeszi Milimári Sütiműhely isteni süteményeit is.

Eseményeinkről Facebook-oldalunkon értesülhettek, de szeptembertől rendszeresen megnyitjuk a pincét minden hónap második szombatján. A pincét privát vagy céges rendezvényekhez természetesen ki is bérelhetitek, ha különleges hangulatú helyszínre vágytok. 

Miért PINCEKULCS?

A régi, hatalmas, kovácsoltvas pincekulcsnak varázslatos hangulata van, jó kézbe venni, nem az a farzsebbe simuló fajta. Tekintélye van. Amikor először kezünkbe fogtuk a pincénk kulcsát, mágnesként vonzott minket, és a név velünk maradt. 

A PINCE, a hely 

Pincénk a Pincehegy egy kis leágazó útján található, így a pincesori hangulat mellett egy kissé eldugott, privát környezetet biztosít. Előtte kövezett terasz várja vendégeinket, akik akár a környező fák lombjai alatt is megkóstolhatják ételeinket, borainkat.

A pincébe lépve egy impozáns tér tárul fel, ahol akár 30 ember is kényelmesen le tud ülni. A helyiségben egy csodás kandalló is található, amelynek köszönhetően a hidegebb hónapokban is kellemes környezetben várjuk vendégeinket. 

A tér szerves része a búbos kemencével, sparhelttel ellátott látványkonyha, de pincénkben a fatüzelésű kemence mellett megfér a modern sütő is. Azt valljuk ugyanis, hogy a tradicionális és a modern eszközök kombinálásával fantasztikus ízélményeket érhetünk el. 

Természetesen ha pince, akkor a csodálatos, téglával kirakott boltíves síp sem maradhat el, ahol boraink sorakoznak.

Legyen saját PINCÉD egy napra!

Navštivte naši akci

Legyen saját PINCÉD egy napra!

Hangulatos, különleges helyet keresel privát vagy céges alkalomra? Pincénk foglalható családi, baráti és céges rendezvényekre, legyen az születésnap, nagyobb összejövetel, házassági évforduló, bankett, esküvő vagy csapatépítő tréning. A pince befogadóképessége 30 fő, de a pince előtti kövezett részen akár 40-50 főt is le tudunk ültetni. 

Ha magatok főznétek, a teraszon bográcsozhattok is, az öntöttvas tűztálat mi biztosítjuk, a tűzifát, gyújtóst, a bográcsot és a belevalót Ti hozzátok.

Fotós vagy filmes helyszínt keresel?

Navštivte naši akci

Fotós vagy filmes helyszínt keresel?

Megtaláltad! Pincénk tágas belső teret kínál, amely alkalmas fotózásra vagy filmforgatásra is. Részletekért keressetek minket személyesen, telefonon vagy e-mailen!

Elérhetőségünk:

O nás

Elérhetőségünk:

Pincénk a Pátyi Pincesor közepén található, a felső végéről a Csilla Von Boeselager utcáról vagy alulról Biatorbágyi útról is megközelíthető. 

Tömegközlekedéssel Budapestről és Budakesziről is könnyen elérhető, a Széll Kálmán térről gyakran induló távolsági buszról a Somogyi Béla utcai megállónál kell leszállni, onnan egy 15 perces sétára van a pince. 

A biatorbágyi vasútállomástól induló helyi pátyi buszjárattal, a KanyarGóval is kényelmesen el lehet érni a Pincehegyet. 

A Pincehegyen térkép és irányító táblák segítik az eligazodást. 

Email-címünk: pincekulcs1497@gmail.com

Telefonszámunk: +36309969656

Naše služby

Catering
Dětský koutek
Venkovní posezení
Soukromé akce
Jídlo s sebou
Svatební hostiny
Domácí mazlíčci vítáni

možnosti platby

Hotovost
Twitter_Logo_Blue